Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έξι λόγοι να γνωριστούμε

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Φροντίζουμε το σκάφος σας πριν, μετά αλλά και κατά την διάρκεια των διακοπών σας. Για να μην σας λήψει τίποτα και να μην υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Για διακοπές χωρίς διακοπές!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαχείριση Σκαφών

Αναλαμβάνουμε την διαδικασία παράδοσης και παραλαβής σκαφών σε πελάτες, (Check in - Check out, Inventory List, Εγγύηση, Απόπλου).
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Καθαριότητα

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του σκάφους με δικό μας συνεργείο καθαρισμού (κατόπιν ζήτησης παρέχονται σεντόνια, φιάλη γκαζιού, βενζίνη για εξωλέμβια μηχανή κτλ).
ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Συντηρήσεις & επισκευές

Αναλαμβάνουμε αποκατάσταση ζημιών κατά την διάρκεια του ναύλου αλλά και την χειμερινή συντήρηση του σκάφους σας σε οποιοδήποτε καρνάγιο της Αττικής με το κινητό συνεργείο μας.
SKIPPING

Μεταφορές Σκαφών

Οι έμπειροι σκίππερ μας αναλαμβάνουν την μεταφορά των σκαφών σας με ασφάλεια από όποιο λιμάνι μας ζητηθεί, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.
ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Σύμβουλοι Αγοράς

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της σωστής συντήρησης ενός σκάφους, μας δίνει την δυνατότητα να αναγνωρίζουμε πότε αξίζει να επενδύσει κάποιος και σε ποιο σκάφος.
BOOKING

Ναυλώσεις Σκαφών

Διοργανώνουμε εκδρομές με ιστιοπλοϊκά, catamarans, παραδοσιακά καΐκια ή οποιοδήποτε άλλο σκάφος (ανάλογα με την διαθεσιμότητα). Οι εκδρομές μπορεί να είναι είτε ημερήσιες είτε εβδομαδιαίες. Για εμάς δεν είναι αρκετό μόνο το να «λύσει» ένα σκάφος. Η φιλοσοφία μας είναι βαθύτερη ώστε να περάσει καλά ο πελάτης σε ένα ναύλο. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η σωστή συντήρηση και σωστή αποκατάσταση ζημιών από τους συντηρητές μας.
SEAGMA YACHTING & SERVICES
Εθνικης Αντιστάσεως 47,
Νέα Πέραμος
T.K. 190 06
Τα πάντα για να είστε «Εν πλω»!

© 2021 Seagma Yachting & Services. All rights reserved.
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..